Općina Lobor pomaže svojim poljoprivrednicima! Kupujte hranu proizvedenu u svom kraju!

Kako bi pomogla poljoprivrednicima i ostalim proizvođačima hrane sa svog područja da lakše prodaju svoje proizvode, Općina Lobor uključila se u projekt FINOTEKA.com. Tako se Općina izravno uključila u promociju svojih proizvođača na Centralnom mjestu tržišta domaće hrane u RH.

Na internet stranici www.FINOTEKA.com svi proizvođači hrane s područja Općine Lobor mogu POTPUNO BESPLATNO unijeti svoje proizvode u ponudu. Pozivaju se proizvođači da to učine već sada, neovisno o tome što trenutno možda ne traje prodaja njihovih proizvoda. Želimo da već sada potencijalni kupci na jednom centralnom mjestu mogu vidjeti što sve proizvode naši proizvođači. Svi proizvođači koji se NE koriste internetom, u prostorijama Općine mogu preuzeti i popuniti obrazac te se tako i oni uključiti u projekt.

Obrazac za regisraciju

Odmah nakon toga, cijela Hrvatska, a posebno žitelji Općine Lobor moći će pomoću stranice www.FINOTEKA.com stupiti u izravan kontakt s našim proizvođačima te kupovati od njih hranu bez posrednika.

Pozivamo žitelje Općine Lobor, kao i sve ostale, da izravno od naših proizvođača kupuju sljedeću hranu:

Voće i proizvodi

Povrće i proizvodi

Vina i ostala pića

Pčelinji proizvodi

Ulja

Mesni proizvodi

Svježe meso

Jaja

Gljive

Mlijeko i proizvodi

Riba i riblji proizvodi

Zimnica

Kukuruz i proizvodi

Žitarice i proizvodi

Biljni proizvodi

Svo smo vrijeme svjesni da na području naše općine postoji veći broj proizvođača hrane koji proizvode proizvode iznimne kvalitete, ali nemamo naviku kupovati od njih. Želimo to promijeniti na dobrobit svih nas, a pomoću jedinstvenog projekta FINOTEKA.com u kojem već sudjeluje preko 2000 proizvođača iz svih krajeva Hrvatske, uvjereni smo da ćemo u tome i uspjeti.

Detaljnije o samom projektu pročitajte na www.FINOTEKA.com!